Szarvasgombás tokaji aszú zselé 400g

Szarvasgombás tokaji aszú zselé 400gAranyszarvas Szarvasgombás Zselé Tokaji Aszúból. A Tokaji Aszú egy Magyarország megközelíthetetlenül egyedi, felülmúlhatatlan ízeiből. Egy a kevésből, amelyet ismer és elismer a Világ. Az első megállapítás a szarvasgombára is igaz. A második nem. Borzselék világszerte használatosak. A miénk legmagasabbra tör – de minden szinten működőképes. Kezdhetjük a libamájnál, de meg kell említsük az egyszerű natúr csirkemellet, amelyre késhegynyi Aranyszarvas Szarvasgombás Aszúzselét dobunk, amikor levettük a tűzről. Említjük a sós és édes ételeket. Forró és hideg csemegéket. Felhasználását javasoljuk: Libamájhoz, szárnyashúshoz. Csirkemell, libacomb, kacsacomb. Hideg felvágottak. Hidegtálak. Sonka. Sajtok: kéksajtok, camembertek, ementáli. Túrós édességekhez, tortákhoz. Töltelékekbe, tejszínes habok tetejére, csokoládés krémekbe. Tortabevonónak. Sorbet-hoz, fagyiba, gofrihoz, fánkokhoz, rétesekhez, pitékhez. Vaníliaszószhoz, pirosgyümölcs-mártáshoz. Friss és aszalt gyümölcsökhöz. Olajos magvakhoz. Késői szüretelésű aszú borokhoz.