Háttér
Misszió Cívis Delikát "Kézműves Hajdúsági Ízek" védjegy GYIK  
Háttér

A Cívis Delikát Márkabolt megálmodóiként a Kézműves Hajdúsági Ízek védjegyével ellátott, hajdúsági hagyományokon alapuló, egészséges és kiváló minőségű élelmiszerek összegyűjtését tűztük ki célunkul. Az üzlet megnyitásával elkötelezettségünket fejezzük ki a fenntartható, környezetbarát, egészséges hazai élelmiszerek tudatos népszerűsítésének.


Történet:
Kezdetben csak a saját közösségünkben tapasztaltuk meg, hogy milyen sokat jelent a túlhajtott életben az egészségtudatos gasztronómiai élmények kollektív megélése, majd később az üzleti környezetre is kiterjesztettük ebbéli lelkesedésünket.

2009-ben országos nyitottságunkat és érdeklődésünket bizonyítandó, hivatalosan is belekezdtünk a hazai kézműves élelmiszerek fenntartható menedzselésébe, míg végül 2011-ben megrendeztük első Kézműves Magyar Ízek Vásárunkat Budapesten, ahol Magyarország valamennyi kézműves kistermelőjének lehetőségét biztosítottunk a nyilvános bemutatkozásra. Az eseményen megismert minőségi delikátesz termékeket egy óbudai márkabolt megnyitásával tettünk mindennapi szinten elérhetővé a budapesti közönség számára, s a kedvező fogadtatáson felbuzdulva további értékesítési pontokat vettünk tervbe, melynek 2013-as állomása a hajdúsági élelmiszer specialitásokat forgalmazó Cívis Delikát.